"Piaf & Aznavour" i Sceneriet under Det ny Teater


"Piaf & Aznavour" i Sceneriet under Det ny Teater
.Cabareten med Hymne til kærligheden. og en hyldest til de to store franske sangere - Edith Piaf og Charles Aznavour..

Det er kort efter efter premieren, hvor vi for længst har sikret os nogle gode pladser til en søndag eftermiddagsforestilling.

Arrangementet omfatter billetter i bedste gruppe på 4. række og en mindre sammenkomst i Teaterkælderen før forestillingen hvor også billetterne udleveres.

Selve forestillingen starter kl 13:00

150 kr. for IDA medlemmer
250 kr. for 1. ledsager
300 kr. for hver yderligere ledsagere.

Bemærk at seneste tilmelding er allerede den 1 . februar; men tidligere tilrådes da der kun er et begrænset antal billetter.

Billetterne udleveres i Teaterkælderen, fra kl 12:30 hvor der er et bord reserveret for IDA deltagerne. Der er direkte indgang til Sceneriet fra Teaterkælderen.

joergen@harbst.dk

Sådan skriver teateret om forestillingen :

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cabareten med undertitlen “Hymne til kærligheden” er en hyldest til to af de største franske sangere nogensinde - Edith Piaf og Charles Aznavour. Sidstnævnte døde 1. oktober i år - 94 år gammel - og var i sine unge år elev af Edith Piaf.

På Det Ny Teater vækkes de to store legender til live igen i en cabaret, der inkluderer deres største sange. Publikum vil bl.a. kunne opleve Piafs ”La vie en rose” og “Non, je ne regrette rien”, og blandt Aznavours klassikere “Yesterday, when I was young” og “She”. Gennem disse - og mange andre store sange - fortælles historier om livets essentielle og eviggyldige temaer - ikke mindst kærligheden.

DEN ÆLDRE KVINDE & DEN YNGRE MAND!
I denne nyskrevne cabaret belyses også det lidt forbudte kærlighedsforhold mellem en ældre kvinde og en yngre mand. Piaf var storforbruger af mænd - gerne yngre. Aznavour var ganske ung da han mødte den noget ældre legende. Hvorvidt de havde et forhold vides ikke, men Aznavour udtalte mange år efter Piafs død: “ Jeg var forelsket i hende.....i 8 dage!”.

KIRSTEN SIGGAARD VENDER TILBAGE SOM PIAF
På scenen vil man kunne opleve Kirsten Siggaard fortolke Edith Piafs sange. Siggaard er kendt fra en lang række sammenhænge i dansk teater, musical, revy og ikke mindst Grand Prix. Hun har flere gange spillet Piaf, og den første gang var netop på Det Ny Teater i 1991. Denne forestilling blev i øvrigt den sidste på Det Ny Teater inden teatret lukkede og gennemgik sin store renovering, hvorefter det genåbnede i 1994.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Information
 • When

  3. mar. 2019 12:30 - 15:00
 • Where

  Det ny Teater , Gammel kongevej 29, 1610 København V

 • Registration Deadline

  11. feb. 2019 - 23:55

 • Organizer

  Hillerød Afdeling, IDA Nordsjælland

 • Event Number

  330357