Oplev Aarhus Universitets nye Deep Tech Experimental Hub.

Oplev Aarhus Universitets nye Deep Tech Experimental Hub.
Enestående mulighed for at se Aarhus Universitets nye Deep Tech Experimental Hub. Herudover vil der være mulighed for at høre foredrag om droner og grøn energi. Dele af foredraget vil være på engelsk.

Ingeniører har gennem århundreder været foregangsmænd i den teknologiske revolution. Med solid teknisk indsigt og dyb teoretisk forståelse har de brugt kløften mellem forskning og det virkelige liv: DNA i ingeniørvidenskab.

Eksperimentel forskning er et kritisk element i opbygningen af ingeniørvidenskab, som er et vigtigt strategisk fokus for Aarhus Universitet. Derfor åbnede de i 2019 det 2.100m2 Deep Tech Experimental Hub-forskningscenter, med topmoderne laboratorier inden for ingeniørdisciplinerne: civil- og bygningsingeniør, maskinteknik og el- og computerteknik. Anlægget vil være fuldt udbygget i 2020 og indeholder et af de største indendørs dronebure i Danmark, robotfaciliteter, et klimalaboratorium, eksperimentelle vindtunneller og en række andre laboratorier og arbejdspladser til forskning i smarte produkter, konstruktion og infrastruktur, metamaterialer mv.

Med færdiggørelsen af disse pilotanlæg fortsætter Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet sin rejse til den globale elite af ingeniøruniversiteter og tilbyder de bedste uddannelser til de næste generationer af dygtige danske ingeniører.

Program:

17:00 Rundvisning i Deep Tech Experimental Hub (to hold: Morten Dam Rasmussen og Andy Drysdale)

17:40 Samarbejde med virksomheder (Andy Drysdale)

18:00 Lektor Anders Bentien: ’flow batterier til fremtidens stationære elektricitetslagring’

18:30 Associated professor Erdal Kayacan: Unmanned aerial vehicles: Quo vadis?

19:00 Sandwich og netværk

Information
  • When

    17. sep. 2019 17:00 - 19:30
  • Where

    Deep Tech Experimental Hub Aarhus Universitet, Institut for Ingeniørvidenskab , , Skejby Nordlandsvej 301, 8200 Aarhus N

  • Registration Deadline

    12. sep. 2019 - 23:55

  • Organizer

    Elektroteknisk Gruppe, IDA Østjylland

  • Available Seats

    25

  • Event Number

    332410