Koncert på Selsø Slot med smuk, dramatisk og stemningsfuld opera-aften


Koncert på Selsø Slot med smuk, dramatisk og stemningsfuld opera-aften
Koncertsæsonen afsluttes denne aften for tredje år i træk med smuk, dramatisk og stemningsfuld opera. Selsø får besøg af det samme hold af dygtige operasangere, som også bød på en skøn operaaften i 2017 og 2018.

I Selsø Slots riddersal, der er fra 1734, afholdes der hvert år i sommermånederne klassiske koncerter. Det er i år slottets 36. koncert sæson, og der bydes også i år på en række spændende oplevelser.

Koncerterne i riddersalen er altid en særlig oplevelse, idet der i slottet hverken er indlagt lys eller andre moderne faciliteter. Koncertsæsonen afsluttes denne aften og for tredje år i træk med smuk, dramatisk og stemningsfuld opera aften. Selsø får igen besøg af de dygtige operasangere, som også bød på en skøn operaaften i 2017 og 2018. Sopran Camilla Toldi Bugge, mezzosopran Kristin Mulders, tenor Rasmus Gravers og baryton Torsten Nielsen akkompagneres på klaver af Ellen Refstrup.

I pausen vil der i det gamle hvælvede kælderkøkkenet, det ældste og stadigt fungerende i Nord-Europa, med sit åbne ildsted og da Vinchi bremsen på stegespiddet, blive udskænkes et glas kølig hvidvin, et glas tempereret rødvin eller en øl af mærket 'Den hvide dame' eller 'Slotsbryg' fra det lokale bryggeri eller vand/juice.

Ved koncertens afslutning er det HELT! mørkt, og en lommelygte anbefales!

Adgangsbilletter uddeles ved den Røde Port.

For dem der måtte have lyst, er det en dejlig oplevelse, en sommeraften at spise sin medbragte mad ved bordene på terrassen eller på plænen.

Kom under alle omstændigheder i god tid, helst ikke senere end kl. ca. 19.

Parkering er lettest ved Selsø Kirke. 

Pris: 110 Kr. for medlemmer og ledsagere.

Yderligere info ved evtheill@evtheill.dk eller tlf. 21 45 57 30.

Information
 • When

  30. aug. 2019 19:30 - 22:00
 • Where

  Selsø Slot, Selsøvej 30A, 4050 Skibby

 • Registration Deadline

  20. aug. 2019 - 23:55

 • Organizer

  Roskilde-Køge Afdeling, IDA Sjælland

 • Available Seats

  3

 • Event Number

  331038