IDA Randers: Teaterkomedien: "Livet - hvor svært ka’ det være?" @ Værket


IDA Randers: Teaterkomedien: "Livet - hvor svært ka’ det være?" @ Værket
Kom med IDA Randers på en morsom og livsbekræftende rejse gennem livet via det humoristiske teaterstykke: "Livet – hvor svært ka’ det være?" på Værket i Randers, inkl. velkomstdrink.

Kom med IDA Randers ind og se teaterstykket: "Livet - hvor svært ka' det være?" i den Store sal på Værket i Randers.
Forestillingen spillede for fulde huse på Aarhus Teater og høstede flotte anmeldelser.

 

Evt. yderligere info ses nedenstående:

Tag med på en morsom og livsbekræftende rejse gennem livet!

Vi fødes, vi modnes, vi ældes, vi dør. Livet går sin gang, og der er intet som at sidde med en god ven – du ved, en af dem, man har haft lige så længe, man kan huske – og mindes alle livets luner.

I denne komedie genoplever barndomsvennerne Alex og Tom livet bagfra, og publikum bliver således taget med på en rejse fra de tudsegamle og halvdemente pensionisters død til deres allerførste møde med slikposer og snotnæser. Vi begynder altså med døden, for så er det triste ligesom overstået. Derfra følger alle livets smukke faser i baglæns kronologisk rækkefølge. Lige fra alderdommens senilitet, hvor man glemmer at lukke tishullet, over midtvejskriser og karriere til ungdommens drømme, fuldemandssnak med hovedet i kummen og seksuelle udskejelser. Det sker med en enkelhed og lethed, der afspejler sig i scenografien; kun de allermest nødvendige rekvisitter er med, og ofte er kostumerne på ægte teatersportsvis reduceret til en cardigan og et par briller.

Den succesfulde forfatterduo Vase & Fuglsang er i særdeleshed et par erfarne herrer på den danske revyscene, og de har leveret tekster til stort set alle landets revyer. Sammen med Cirkusrevyens charmerende skuespillere Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard har de med ’Livet – hvor svært ka’ det være?’ skabt endnu en teaterperle, der med elegance og lune behandler alle livets facetter med visdom og et glimt i øjet.

Manuskript: Vase & Fuglsang, Ellegaard & Lykkegaard
Instruktion: Vase & Fuglsang
Scenografi og kostumer: Kirsten Brink
Medvirkende: Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard

 

Praktisk:

 • Pladserne er nummerede, og IDA Randers har reserveret 22 pladser på række 12+13 midt for.
 • Showet starter kl. 19.30, men vi mødes kl. 19.00 ved flyget (det store klaver) lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). IDA Randers vil her være vært for en lille velkomst forfriskning, mens billetter udleveres. Der small-talkes/netværkes indtil showet starter kl. 19.30.
 • Hvert IDA medlem kan medbringe op til 1 ledsager.
 • Showet varer 75min, og forventes færdig kl. 20.40.
 • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom).
 • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.
 • BEMÆRK at der afholdes Teateroptakt før forestillingen. Optakten finder sted i Koncertsalen kl. 18.00-18.30 og der er fri entré (efter først-til-mølle). Dette er frivilligt om man vil dette. Se mere på: https://vaerket.dk/arrangementer/livet-svaert-ka-vaere/
 • Eventet slutter ca. kl. 20.40 og kl. 21.00 starter det andet IDA Randers event: Koncert med Moonjam på Turbinen, som også er på Værket. Man kan tilmelde sig det her, så man får 2 events på Værket samme aften.

 

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Information
 • When

  9. mar. 2019 19:00 - 20:45
 • Where

  Værket, Svend Dalgas Plads 1, 8900 Randers

 • Registration Deadline

  8. mar. 2019 - 23:50

 • Organizer

  Randers Afdeling, IDA Østjylland

 • Available Seats

  8

 • Event Number

  327204