CV Workshop – sæt din faglighed i spil og få dit første job!

Har du endnu ikke knækket koden til at skrive det gode CV? Eller vil du gerne blive endnu bedre?

Dit CV har et eneste formål: At du bliver kaldt til samtale. Dit CV skal derfor være målrettet den enkelte ledige stilling. Langt de fleste, der enten er på det sidste år af deres studie eller i gang med at søge deres første job, har brug for inspiration til at lave et CV, der bedst muligt præsenterer de af deres kompetencer og kvalifikationer, der er relevante for det pågældende job.

Workshoppen her vil være en blanding af undervisning, konkrete øvelser med udgangspunkt i eget materiale og rig mulighed for at stille spørgsmål.

Medbring derfor printet CV eller send det til kursusholder: Sanne Mattebjerg - sam@ida.dk senest 2 hverdage inden kurset, så printer vi. Du skal bruge dit printede CV konkret under workshoppen. Det er ikke muligt at bruge et digitalt CV.

Hvis du har meldt dig til og er forhindret i at deltage, så husk at melde afbud, så en anden kan få din plads. Ved manglende fremmøde og afbud trækker vi et no-show-fee.

Der vil være morgenmad fra 8.30 og senere serverer vi en sandwich/sodavand.



Når du tilmelder dig denne workshop, indvilger du samtidig i, at IDA's arrangører må sende dig mails med relevant indhold før og efter afholdelse.

Information
  • When

    22. maj. 2019 09:00 - 12:30
  • Where

    IDA Conference., Kalvebod Brygge 31-33, 1530 København V

  • Registration Deadline

    21. maj. 2019 - 23:59

  • Organizer

    IDA

  • Available Seats

    19

  • Event Number

    329747